Ta ut plåtarna och klipp knäckebrödet i önskad storlek. Lägg tillbaks på plåtarna och ta bort bakplåtspappret samt vänd knäckebrödet på andra sidan. Sänk värmen till 150 grader och låt det stå kvar i ugnen i ca 1,5 timme. På paketet står det 30 minuter men förmodligen gör jag väldigt tjocka knäckebröd så mina måste stå MYCKET längre för att bli krispiga.
Lägg i en burk och ställ in i kylen.
Det är verkligen så gott; man kan äta det som frukost, mellanmål, fredagsmys, godis, ja you name it, knäckebrödet är verkligen superbt och samtidigt väldigt nyttigt och ekologiskt. Mums!
Ingredienserna är som sagt ekologiska och påsen innehåller risflingor, boveteflingor, linfrön, pumpakärnor, sesamfrön samt solroskärnor.
Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder då min Iphone bestämde sig för att fastna i återhämtningsläge och jag inte kan få den att fungera nu. Mina bilder från de senaste tre veckornas matlagning är borta samt bilderna från mässan och framförallt mina kontakter; tjohoo! Kul!
Ewalies knäckemix heter knäckebrödet och jag bifogar en länk istället för en bild. http://ewalie.se/
Maila, telefonen fungerar inte:((
/sov gott
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar