...200 gram färska dadlar
50 gram kokos
Mixas och rullas till små bollar. Det som ska ätas upp på en gång sätts in i kylen ett par timmar innan fredagsmys; resterande kan man med fördel lägga i frysen och ta ut 10 minuter innan de ska ätas.
Barnen formligen ääääääääälskar dem=)
Du är vad du äter...men vad äter du?
Jag är mamma till en glutenintolerant och en med multipla födoämnesallergier. Jag älskar att baka och laga glutenfri/hälsomat. Jag vill dela mina framgångar och bättre hälsa med er men även mina motgångar.
Jag kommer att uppdatera min blogg ungefär två gånger i veckan i början, med befintliga och nya recept. Hoppas vi ses! Och glöm inte att stanna upp och njuta av livet!
Jag kommer att uppdatera min blogg ungefär två gånger i veckan i början, med befintliga och nya recept. Hoppas vi ses! Och glöm inte att stanna upp och njuta av livet!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Mums
Detta nästan överträffar din tonfisk smörgås tårta Mekto
mera
Då vet jag vad jag vad jag ska bjuda på när vi ses härnäst!=)
Skicka en kommentar